Republica BIO Cacao, pulbere ecologica pura, 200 g

22.90 lei

Livrare din stoc
  • Cel mai bun preț
  • Livrare rapidă din stoc
  • Retur 15 zile

Produsul a fost adaugat in lista. Vezi listă!

Descriere

Beneficii Republica BIO Cacao, pulbere ecologica pura:Vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi •trans•, fara metale grele, indice glicemic scazut;Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten;Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat;Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante;Produsul nu contine urme de alergeni precum: nuci, alune, susan, soia, lupin, mustar, telina, lapte, ou sau gluten;Pulberea de Cacao Republica BIO are origine non-China;Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (••hormonii fericirii••), cu potentiale efecte antidepresive si afrodiziace;Este bogata in antioxidanti si minerale, in special fier, magneziu si sulf (mineralul frumusetii);Ciocolata (preparata din cacao) este un tonic natural excelent pentru starea de spirit si poate inlocui cafeaua, fara a da dependenta;Produs in Spania pentru Republica BIO.Ingrediente Republica BIO Cacao, pulbere ecologica pura:100% cacao pudra* (Theobroma cacao L.). *=agricultura ecologica.Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 375/1569, proteine 26g, carbohidrati 16g din care zaharuri 1g, fibre 9g, grasimi 16g din care saturate 10g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg, Magneziu 125% DZR 499mg, Fier 77% DZR 13,9mg, teobromina 2057mg.Mod de consum Republica BIO Cacao, pulbere ecologica pura:Foloseste pudra de cacao pentru a pregati ciocolata calda in casa, adauga in shake-uri, smoothie-uri sau bauturi vegetale.Are un gust delicios in prajituri si alte deserturi.Poti adauga 1/2 lingurita peste cerealele de la micul dejun (de preferat ovaz).Idee: Pudra de cacao elibereaza mai multi antioxidanti cand este incalzita.Combina cacaua cu lapte si fierbe compozitia 2-3 minute.Poti indulci cu zahar de cocos (care are aroma de caramel) sau cu indulcitorul preferat.Este recomandat sa nu depasesti 4-5 lingurite (20 g/zi).Consuma cacaua in special dimineata, pentru efectul sau energizant.Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

Informații suplimentare