Top Smartphones 2023

Anul 2023 este în plină desfășurare și deja avem unele dintre cele mai bune telefoane ale anului adăugate în lista noastră. În 2022 am avut parte și de modele extraordinare, pe care le-am clasificat alături de cele mai recente în acest articol. Nu trebuie întotdeauna să alegi cel mai recent model lansat.

Fie că ești în căutare de performanță, calitate a camerei sau design, lista noastră cu cele zece cele mai bune telefoane le are pe toate. Unele prețuri te vor surprinde plăcut, chiar și pentru telefoane care se pliază în jumătate.

Desigur, Samsung și Apple sunt prezente, dar aruncând o privire și la concurenții Android precum OnePlus, Google, Oppo și Xiaomi, s-ar putea să descoperiți partenerul ideal pentru buzunarul tău.
Aceste telefoane oferă cu toate performanțe de top – fiecare într-un mod puțin diferit, iar asta este minunat. Concurența bună înseamnă telefoane mai bune pentru toată lumea!

1. Google Pixel 7

Descriere: Recomandat ca fiind cel mai bun telefon pentru majoritatea utilizatorilor, Pixel 7 oferă multe caracteristici premium la un preț incredibil de $599. Ecran OLED de 6.3 inch cu o rată de refresh de 90Hz, software Android 13 luminos și personalizabil și camere de top.

Pro: Bun raport calitate-preț, camere excelente, ecran de 90Hz, software ușor de folosit.

Contra: Viteza de încărcare lentă.

sursa: gsmarena.com

2. iPhone 14 Pro

Descriere: Cu un salt semnificativ față de predecesorul său, iPhone 14 Pro aduce camere fenomenale și Dynamic Island, o nouă abordare a celebrei decupări de pe ecran.

Pro: primul iPhone cu display mereu activ, camere excepționale.

Contra: Durata bateriei similară cu 13 Pro, încărcare lentă, preț ridicat.

sursa: gsmarena.com

3. Samsung Galaxy S23 Ultra

Descriere: Dacă vrei un smartphone cu toate funcțiile posibile, Galaxy S23 Ultra este alegerea. Performanțe rapide, camere de calitate și un stilus S-Pen unic.

Pro: Rapiditate remarcabilă, camere de calitate, baterie de lungă durată.

Contra: Încărcare de doar 45W, camera pentru selfie nu impresionează în lumină scăzută.

sursa: gsmarena.com

4. Google Pixel 7a

Descriere: Luând cele mai bune caracteristici de la Pixel 6a și adăugând un ecran mai bun și un design premium, Pixel 7a oferă o valoare extraordinară.

Pro: Camera excepțională pentru preț, software Google excelent, performanță solidă.

Contra: Încărcare lentă, probleme cu încărcarea wireless.

sursa: gsmarena.com

5. OnePlus 11

Descriere: OnePlus 11 echilibrează perfect caracteristicile premium cu un preț accesibil, oferind performanțe rapide, un ecran excelent și camere de top.

Pro: Ecran de calitate, performanță rapidă, preț competitiv, camere de top.

Contra: Fără încărcare wireless, nu este complet rezistent la apă.

sursa: gsmarena.com

6. Motorola Moto G62

Descriere: Cel mai bun telefon pentru cei cu un buget limitat, oferind caracteristici de bază la un preț sub 200 de dolari.

Pro: Hardware și software fără probleme, ecran 120Hz, conectivitate 5G, baterie de lungă durată.

Contra: Performanța nu este pe măsura ecranului de 120Hz, încărcare lentă de 15W, camera nu se descurcă bine în lumină scăzută.

sursa: gsmarena.com

7. Samsung Galaxy Z Flip5

Descriere: Cea mai bună opțiune dacă dorești un telefon pliabil. Cu un design compact și funcții software inteligente, Z Flip5 redefinește experiența de utilizare a unui smartphone.

Pro: Compact, calitate de construcție premium, experiență unică de telefon pliabil.

Contra: Durata de viață a bateriei nu este impresionantă, camere similare cu Z Flip 4.

sursa: gsmarena.com

8. Xiaomi 13 Pro

Descriere: Cu unele dintre cele mai avansate tehnologii pentru camere de pe piață, Xiaomi 13 Pro ar fi fost mai sus în clasament dacă software-ul MIUI ar fi fost mai user-friendly.

Pro: Performanță de top, camere excelente, încărcare rapidă de 120W.

Contra: Software puțin intuitiv, modulul camerei masiv, preț ridicat.

sursa: gsmarena.com

9. Oppo Find X4 Pro

Descriere: O capodoperă în design și funcționalitate, Oppo Find X4 Pro oferă o combinație de hardware de top și software bine optimizat.

Pro: Design elegant, camerele oferă imagini de înaltă calitate, încărcare ultra-rapidă.

Contra: Prețul este pe partea mai scumpă, ColorOS nu este pe placul tuturor.

sursa: gsmarena.com


Aceasta este o trecere în revistă detaliată a celor mai bune smartphone-uri din 2023. Fiecare telefon are avantajele și dezavantajele sale, și sunt potrivite pentru diferite tipuri de utilizatori. Asigură-te că alegi telefonul care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului tău.

Smartphone Android