Ulei de cocos, 350 ml, Steaua Divina

42,90 RON
Magazin: springfarma.com
Vezi oferta la springfarma.com
În stoc
Prețuri bune
Livrare rapidă
Retur 15 zile

Descriere scurtă −

Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (vitamina E, vitamina K, minerale, fitosteroli), precum si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acid lauric). 

Descriere detaliată −

Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (vitamina E, vitamina K, minerale, fitosteroli), precum si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acid lauric).